• Obrađujemo sve vrste metala: čelik, obojene i lake metale kao i plastiku

O nama

Upoznajte nas

O nama

CNC BHF Metal vrši obradu metala koristeći savremenu opremu i zadnja tehnička dostignuća u ovoj oblasti za serijsku i pojedinačnu proizvodnju.

Vlastitu proizvodnju pokrećemo 2014. godine pod nazivom CNC N&K Tehnik Centar i u suradnji sa renomiranim EU proizvođačima već 2016. postajemo 100% izvoznici za Njemačku te na taj način stičemo iskustvo i povjerenje da bi 2019. sklopili poslovni ugovor kao i akvizicije sa Ringspan grupacijom. Obrada metala odrađuje se na CNC mašinama prema 2D/3D modelima izrađenim u CAD programima.

Uz izradu modela također nudimo usluge CAD/CAM programiranja. Za tvrtke kojima treba nadopuna vlastitih resursa kako bi udovoljile visokim standardima, imamo inženjere i dizajnere s dokazanim iskustvom i znanjem koji se brzo mogu integrirati u vaš projektni tim.

Materijal je pretežno definisan na crtežima kupca, a po potrebi i mi možemo odrediti i pristupiti nabavci i pripremi materijala. Veoma smo flexibilni i precizni tako da možemo zadovoljiti svakog kupca izradom pojedinačnih i manje serijskih dijelova od malih do većih dimenzija, kao i preciznih dijelova različitih oblika i površina.